Sunday, 22 March 2015

Cuti Sekolah Berakhir & Axia

Cuti sekolah pada bulan March 2015 telah berakhir, esok sekolah akan bermula dan para ibu-bapa pun turut kembali bekerja setelah bercuti panjang. Musim cuti sekolah ni kami memang tak menang tangan terutamanya waktu hujung minggu. Kami terpaksa menolak sejumlah panggilan telefon yang mahukan kereta sewa di Penang. Senang cakap, kalau weekend je kena booking kereta sewa di penang awal lah..


InsyaAllah kami bakal menerima 3 lagi kenderaan baru untuk di'kereta-sewa-penang'kan kepada para customers kami. Sebuah Myvi model baru dan 2 buah Perodua Axia. So, para pelanggan kereta sewa penang kami yang disayangi, kalau rasa nak bawa Perodua Axia, boleh la call kami kereta sewa penang KLEZCAR cawangan Bayan Lepas nanti..  019-7325454..

Perodua Axia 1.0 (Auto)

1 Day : RM120
1 Week : RM650
1 Month : RM1800

Kadar sewaan adalah RM120 sehari, tapi ingat nanti nak buat kadar sewaan kereta sewa di pulau pinang yang PROMO kaw punya..orang kata early bird atau awal burung..TUNGUUUU!!
okay lah..Terima kasih semua kerana menyewa kereta dengan kami yer.. Tata..

Tuesday, 3 March 2015

Feedback from customers

We would like to thank all of our past and future beloved customers for using our Penang Car Rental - KLEZCAR Bayan Lepas services. We hope our customers are satisfied with the rental cars provided and the services that we offered. We always try to minimize time consumed be it during car rental booking process, car rental delivery/pickup and also return because we understand time is precious to our customer and also to us. Alhamdulillah, so far no complaints on the late delivery or customers have to wait for us in order to return the car.

Below are some example of feedbacks received from various type of customers. 

kereta sewa penang, penang car rental, penang tourism, rental car penang, tempat menarik di penang, kereta sewa di pulau pinang, penangtrip, penang car rental rate, penang car rental airport, penang hire car, sewa kereta di penangkereta sewa penang, penang car rental, penang tourism, rental car penang, tempat menarik di penang, kereta sewa di pulau pinang, penangtrip, penang car rental rate, penang car rental airport, penang hire car, sewa kereta di penang

kereta sewa penang, penang car rental, penang tourism, rental car penang, tempat menarik di penang, kereta sewa di pulau pinang, penangtrip, penang car rental rate, penang car rental airport, penang hire car, sewa kereta di penang

We are trying our best to provide the best car rental in Penang service to all. More feedbacks received here.

Sg Ara, Bayan Lepas Penang.
019-7325454

Hotline: 1-300-884040
kereta sewa penang, penang car rental, penang tourism, rental car penang, tempat menarik di penang, kereta sewa di pulau pinang, penangtrip, penang car rental rate, penang car rental airport, penang hire car, sewa kereta di penang
kereta sewa penang, penang car rental, penang tourism, rental car penang, tempat menarik di penang, kereta sewa di pulau pinang, penangtrip, penang car rental rate, penang car rental airport, penang hire car, sewa kereta di penang