Tuesday, 8 December 2015

Wednesday Extra Special

Pelanggan yang menyewa hari Rabu (ambil kereta pada hari Rabu) bakal menerima extra special dari kami..mulai hari ini..Terima kasih kerana memilih KLEZCAR Bayan Lepas sebagai kereta sewa pilihan anda di Penang.

Sempena cuti sekolah Dec ini, tempahlah kereta sewa anda awal-awal untuk mengelakkan kehabisan.
Tempahan boleh dibuat secara terus talian hotline kami 1-300-88-4040 attau secara online atau 019-7325454.

Friday, 4 September 2015

20% OFF Sampai Akhir Tahun!


Bagi pelanggan yang menempah kereta sewa penang secara dalam talian www.klezcar.com kami memberi 20% OFF dengan memasukkan kupon code: ‘Diskaun20’ di ruang kupon code. 
Sila lihat gambarajah di bawah untuk panduan.

Juga bagi pelanggan yang menempah di talian panas hotline kami1-300-88-4040, anda turut layak dapat diskaun 20% off.

Nota: Tawaran sah sampai 31 Disember 2015. Hanya self pickup di Bayan Baru, Penang dan pickup service untuk pelanggan yang tiba dari Penang International Airport dan Stesen Bas Sg Nibong serta hotel-hotel berdekatan Bayan Baru sahaja. Tiada servis penghantaran dilakukan.


Buka www.klezcar.com. Isi tarikh dan masa. Pilih cawangan Sg Ara Bayan Lepas.


Pilih jenis kenderaan yang dikehendaki. Availability kereta sewa adalah secara real time based. Klik 'Book' untuk booking kereta, bukan buku.


Masukkan 'Diskaun20' di bahagian Coupon Code dan klik Redeem. Ini bukan Kupon makanan tau.


Isikan maklumat peribadi anda dengan lengkap yer. Maklumat anda semua selamat, jangan risau.

Semak butir-butir dan klik Confirm Booking.

Proceed dengan pembayaran.

Pilihan samada pembayaran melalui kad kredit atau online banking. Sila pastikan transaksi selesai sebelum menutup sebarang pages. Sila juga simpan printscreen bayaran. Manalah tau tetiba black out ka kan..

Selepas tempahan kereta sewa Penang dibuat, kami akan menerima notifikasi, kami akan hubungi anda secepat mungkin untuk follow up mengenai security deposit dan documentation.

Thursday, 3 September 2015

Talian HOTLINE 1-300-88-4040

Salam kepada semua pelanggan kami..

Bagi melancarkan lagi proses tempahan kereta sewa kami, kami di KLEZCAR Bayan Lepas dan seluruh cawangan KLEZCAR lain telah menggunakan talian hotline sepenuhnya mulai 1 Sept 2015 ini. Nombor adalah 1-300-88-4040. Anda boleh telefon untuk bertanyakan soalan atau tempahan terus dengan menyatakan pilihan cawangan anda. (Ada dua cawangan di Pulau Pinang; Bayan Lepas dan Ayer Hitam). Talian ini dibuka 24 jam!

Selain itu, anda juga boleh membuat tempahan sendiri di www.klezcar.com. Pilih cawangan Sg Ara Bayan Lepas, masukkan tarikh dan masa, pilih kereta dan buat bayaran secara dalam talian (Credit card dan Online Banking). Pihak kami akan menghubungi anda setelah kami dapat notifikasi tempahan dari anda.


Kami menawarkan pelbagai jenis kereta untuk disewa dari Viva, Axia, Myvi, Alza, Exora serta Van.

Saturday, 18 July 2015

Selamat Hari Raya 2015

kereta sewa di pulau pinang, kereta sewa penang, penang car rental, penang car rental airport, penang car rental rate, penang hire car, penang tourism, penangtrip, rental car penang, tempat menarik di penang, raya sakan, raya puasa 2015
Di kesempatan ini kami ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri..maaf zahir dan batin kepada semua pelawat-pelawat blog kereta sewa penang KLEZCAR ini..alhamdulillah semua xx kereta sewa penang kami telah ditempah mulai sebulan sebelum hari raya dengan minima seminggu sewaan..selamat memandu dan pulang beraya di kampung halaman masing-masing..juga selamat memandu pulang kembali ke Penang..

Semoga hari raya tahun 2015 ini menjanjikan seribu satu jalinan erat dan kemesraan bertaut kembali sesama ahli keluarga, sahabat handai dan rakan taulan..kami juga ingin memohon ampun dan maaf sekiranya kami ada buat salah dan silap dalam menyediakan servis perkhidmatan kereta sewa Penang kami ini..InsyaAllah kami akan sentiasa upgrade servis kami ini..

Untuk makluman selepas raya nanti kami akan menambah kuantiti kereta sewa kami iaitu Proton Exora Bold Turbo dan sebuah Van Hiace 13 seaters untuk menampung permintaan yang meningkat kini..terima kasih kepada semua..SELAMAT HARI RAYA SEMUA!!

019-7325454


Wednesday, 1 July 2015

Kereta Sewa Penang (3 unit left!)

UPDATE as of 2nd July 2015.

Sudahkah anda mempunyai kereta untuk menyambut lebaran yang bakal tiba?
Jika belum, tempahlah sekarang dengan kami..

Available: Myvi - 1 unit
           Axia - 2 unit

Call/Whatsapp:
019-7325454
atau Hotline
1-300-88-4040

kereta sewa di pulau pinang, kereta sewa penang, penang car rental, penang car rental airport, penang car rental rate, penang hire car, penang tourism, penangtrip, rental car penang, tempat menarik di penang, raya sakan, raya puasa 2015

Friday, 26 June 2015

Kereta Sewa Penang Raya 2015

Sudahkah anda mempunyai kereta untuk menyambut lebaran yang bakal tiba?
Jika belum, tempahlah sekarang dengan kami..

Barulah best nak berjalan-jalan ke rumah sanak saudara, rakan-rakan, handai dan taulan..
Kereta Sewa Raya Penang Myvi, Axia, dan Viva masih available to be booked. Booking/deposit hanya RM100.

Juga terdapat PROMOSI untuk Raya Sakan!
Sewa 8 Hari dapat FREE 2 hari lagi menjadikan jumlah sewaan 10 hari!

Call/Whatsapp:
019-7325454
atau Hotline
1-300-88-4040

kereta sewa di pulau pinang, kereta sewa penang, penang car rental, penang car rental airport, penang car rental rate, penang hire car, penang tourism, penangtrip, rental car penang, tempat menarik di penang, raya sakan, raya puasa 2015

Thursday, 18 June 2015

PROMOSI 30% Myvi Ramadhan

kereta sewa puasa 2015, ramadhan 20#inikanpuasa, penang car rental, car rental in penang, myvi for rent, cheap rent in penang, penang best food spot, penang airport, goergetown heritage, kereta sewa pulau pinang.


Semoga Ramadhan tahun ini datang lebih bermakna..kami di KLEZCAR Bayan Lepas dengan ini menambah nilai kepada penyewa-penyewa kereta kami dengan melancarkan Promosi Sempena Ramadhan untuk kesemua kereta Myvi Auto kami. Promosi yang menawarkan diskaun sewaan sebanyak 30% atau serendah RM100.10 sehari!

Term and Conditions:

1) Pickup only at our location branch. No delivery service.
2) Book at www.klezcar.com
          - Choose Sg Ara, Byn Lepas Branch.
          - Put in your desired rental date and time. (must be within 9.00am - 5.30pm only)   
- Choose Myvi.
          - Insert coupon code in Discount Coupon and click Redeem: Ramadhan30
3) Pickup/return time must be within 9.00am - 5.30pm only.
4) First book first serve policy. Min rental is 24hours.

Promotion valids until 14 July 2015 at KLEZCAR Bayan Lepas only and apply to all Myvi only.


kereta sewa puasa 2015, ramadhan 20#inikanpuasa, penang car rental, car rental in penang, myvi for rent, cheap rent in penang, penang best food spot, penang airport, goergetown heritage, kereta sewa pulau pinang.

Friday, 12 June 2015

Pemenang Weekend Crazy Deal

Alhamdulillah, Weekend Crazy Deal KLEZCAR seluruh Malaysia telah berlangsung dengan jayanya pada 30-31 May 2015 .. kami di sini, KLEZCAR Bayan Lepas Branch memperuntukkan 6 biji Kereta Sewa FREE di Penang.

Hope semua pelanggan bertuah kami enjoy dan happy dapat kereta sewa free tanpa kos tersembunyi yang lalu. Tujuan kami lancarkan Weekend Crazy Deal ini adalah untuk tujuan promosi serta Bersedekah dalam Perniagaan..2 in 1 lah..

Berikut adalah senarai pelanggan bertuah kereta sewa Penang KLEZCAR itu:

1) Siti Hawani Hamidon - Myvi
2) Nur Aishah Solihah - Myvi
3) Adi Hamizi - Myvi
4) Natasha Idha M Daud - Myvi
5) Abdul Hafiz bin Mohd Isa Azmi - Myvi
6) Siti Nurfahdlina bin Ahmad - Myvi

Berikut adalah snapshot review salah seorang pelanggan bertuah kami di FB, bercuti di Penang untuk sambut Anniversary dengan Kereta Sewa Penang Free.. hee..

Klik Di Sini untuk add friend Facebook kami. (Kereta Sewa Penang KLEZCAR)

kereta sewa di pulau pinang, kereta sewa penang, penang car rental, penang car rental airport, penang car rental rate, penang hire car, penang tourism, penangtrip, rental car penang, tempat menarik di penang


Perlukan khidmat kereta sewa di Penang, call je kami okay..

019-7325454
1-300-88-4040

Sunday, 24 May 2015

Kereta Sewa FREE!!

Malam ni...
     Malam ni...

Pat-pat siku lipat..
Sapa cepat dia dapat..

12.00am 25/5/2015 booking open..for FREE Weekend Crazy Deal..

Kena masuk kupon code baru dapat free..camna nk dpt kupon kod?
Whatsapp/sms kami 019-7325454

Gendang gendut tali kecapi..
Weekend ni kami bagi pree..!

(5 unit Myvi)

kereta sewa free, kereta sewa penang, penang car rental, bayan lepas,penang airport, car rental penang,

Thursday, 7 May 2015

Weekend Crazy KLEZCAR!!

free car rental penang, kereta sewa penang, pulau pinang kereta sewa, free car rent in penang, penang best food, trip to penang

WEEKEND CRAZY #klezcar is coming! 

Peluang menikmati kereta sewa penang percuma pada hari weekend..
Kami beri anda kereta sewa FREE! (30-31 May 2015)

1) Email Nama, Phone Number dan Lokasi anda ke 019-7325454.
2) Anda akan dapat kupon kod
3) Buat tempahan kereta (25-28 May) di www.klezcar.com (masukkan kupon kod) pilih branch yang berdekatan anda. (Branch kami - Sungai Ara, Bayan Lepas, Penang)
4) Naik kereta sewa FREE!! (30-31 May)

Jom tempah sekarang..

Kami memperuntukkan:
1) Myvi - 5 unit



Unit adalah terhad!

019-7325454
Kereta Sewa Penang KLEZCAR - Bayan Lepas
1-300-88-4040

Thursday, 23 April 2015

Myvi baru untuk disewa Penang

Alhamdulillah, 

Kami diberi kepercayaan oleh para pelabur untuk mengusahakan keretanya..minggu ini dua buah myvi auto baru 2015 telah masuk dan sedia untuk disewakan di pulau pinang. Jika anda ingin merasai kenikmatan memandu kereta sewa baharu, hubungi kami sekarang..

019-7325454
Kereta Sewa Penang KLEZCAR - Bayan Lepas
1-300-88-4040

kereta sewa penang, penang car rental, penang tourism, rental car penang, tempat menarik di penang, kereta sewa di pulau pinang, penangtrip, penang car rental rate, penang car rental airport, penang hire car, sewa kereta di penang

kereta sewa penang, penang car rental, penang tourism, rental car penang, tempat menarik di penang, kereta sewa di pulau pinang, penangtrip, penang car rental rate, penang car rental airport, penang hire car, sewa kereta di penang

kereta sewa penang, penang car rental, penang tourism, rental car penang, tempat menarik di penang, kereta sewa di pulau pinang, penangtrip, penang car rental rate, penang car rental airport, penang hire car, sewa kereta di penang

kereta sewa penang, penang car rental, penang tourism, rental car penang, tempat menarik di penang, kereta sewa di pulau pinang, penangtrip, penang car rental rate, penang car rental airport, penang hire car, sewa kereta di penang

Wednesday, 8 April 2015

USM 51st Convo

Salam kepada semua pelanggan,
Kami sengaja nak bagi Diskaun RM10 sehari dari kadar asal untuk SEMUA sewaan kereta kepada SEMUA pelanggan dengan bertujuan untuk USM Convo sahaja..sah untuk 24-26April. 
Sila kemukakan bukti berkaitan convo untuk menikmati diskaun ini.

Hubungi kami 019-7325454 atau talian mesra hotline 1-300-88-4040 untuk tempahan segera!
USM kampus induk convocation ceremony kereta sewa penang
Add caption

Sunday, 22 March 2015

Cuti Sekolah Berakhir & Axia

Cuti sekolah pada bulan March 2015 telah berakhir, esok sekolah akan bermula dan para ibu-bapa pun turut kembali bekerja setelah bercuti panjang. Musim cuti sekolah ni kami memang tak menang tangan terutamanya waktu hujung minggu. Kami terpaksa menolak sejumlah panggilan telefon yang mahukan kereta sewa di Penang. Senang cakap, kalau weekend je kena booking kereta sewa di penang awal lah..


InsyaAllah kami bakal menerima 3 lagi kenderaan baru untuk di'kereta-sewa-penang'kan kepada para customers kami. Sebuah Myvi model baru dan 2 buah Perodua Axia. So, para pelanggan kereta sewa penang kami yang disayangi, kalau rasa nak bawa Perodua Axia, boleh la call kami kereta sewa penang KLEZCAR cawangan Bayan Lepas nanti..  019-7325454..

Perodua Axia 1.0 (Auto)

1 Day : RM120
1 Week : RM650
1 Month : RM1800

Kadar sewaan adalah RM120 sehari, tapi ingat nanti nak buat kadar sewaan kereta sewa di pulau pinang yang PROMO kaw punya..orang kata early bird atau awal burung..TUNGUUUU!!
okay lah..Terima kasih semua kerana menyewa kereta dengan kami yer.. Tata..

Tuesday, 3 March 2015

Feedback from customers

We would like to thank all of our past and future beloved customers for using our Penang Car Rental - KLEZCAR Bayan Lepas services. We hope our customers are satisfied with the rental cars provided and the services that we offered. We always try to minimize time consumed be it during car rental booking process, car rental delivery/pickup and also return because we understand time is precious to our customer and also to us. Alhamdulillah, so far no complaints on the late delivery or customers have to wait for us in order to return the car.

Below are some example of feedbacks received from various type of customers. 

kereta sewa penang, penang car rental, penang tourism, rental car penang, tempat menarik di penang, kereta sewa di pulau pinang, penangtrip, penang car rental rate, penang car rental airport, penang hire car, sewa kereta di penangkereta sewa penang, penang car rental, penang tourism, rental car penang, tempat menarik di penang, kereta sewa di pulau pinang, penangtrip, penang car rental rate, penang car rental airport, penang hire car, sewa kereta di penang

kereta sewa penang, penang car rental, penang tourism, rental car penang, tempat menarik di penang, kereta sewa di pulau pinang, penangtrip, penang car rental rate, penang car rental airport, penang hire car, sewa kereta di penang

We are trying our best to provide the best car rental in Penang service to all. More feedbacks received here.

Sg Ara, Bayan Lepas Penang.
019-7325454

Hotline: 1-300-884040
kereta sewa penang, penang car rental, penang tourism, rental car penang, tempat menarik di penang, kereta sewa di pulau pinang, penangtrip, penang car rental rate, penang car rental airport, penang hire car, sewa kereta di penang
kereta sewa penang, penang car rental, penang tourism, rental car penang, tempat menarik di penang, kereta sewa di pulau pinang, penangtrip, penang car rental rate, penang car rental airport, penang hire car, sewa kereta di penang

Sunday, 15 February 2015

Hot Air Balloon Fiesta in Penang!

Hot Air Balloon Fiesta in GeorgeTown will be held on 21-22 February 2015.
Looking for a car rental during this Hot Air Ballon Fiesta in Georgetown. First time ever in Penang! We are proud to say that we are also one of the volunteer for this event.. Come lets join us..Call us if you need cars.

019-7325454 (call/sms/whatsapp)
Kereta Sewa Penang - KLEZCAR Bayan Lepas
Penang Car Rental - KLEZCAR Bayan Lepas
Log on to this web for more info on the hot air balloon event.
http://www.penangevents.my/index.php/tourism/event/255-penang-hot-air-balloon-fiesta

Saturday, 14 February 2015

CNY Penang Car Rental

#sewakereta #keretasewa sempena #CNY..
#alza #myvi #viva

Perodua Myvi ada lagi..book now sebelum habis..
Call/sms/whatsapp ja kami 019-7325454
Nak lagi best call talian mesra #Hotline kami 1-300-88-4040

Bersih, selesa, baru
Kereta Sewa Penang
Penang Car Rental

"Kereta mana pun untuk hampa"

Happy chinese new year kepada semua pelanggan kami..
Penang airport car rental chinese new year

car rental penang chinese new year

Penang Car Rental
Kereta Sewa Penang - KLEZCAR Bayan Lepas
019-7325454
www.facebook.com/CarRentalInPenang

Saturday, 31 January 2015

Flyers Penang Kereta Sewa

penang budget car rental, car rental penang, kereta sewa pulau pinang, penang island, penangtrip, penang sewa, kereta sewa

Salah satu flyers Kereta Sewa Penang kami.

Alhamdulillah penghujung bulan Januari (Cuti weekend+Hari Wilayah+Thaipusam) - kami menerima banyak tempahan kereta sewa di pulau pinang. Ramai juga yang kecewa kerana kereta telah habis, untuk itu anda digalakkan untuk menempah awal kereta sewa sekiranya ke Pulau Pinang dengan menalipon kami atau whatsapp 019-7325454

Sg Ara, Bayan Lepas Penang.
019-7325454

Saturday, 17 January 2015

CNY in Penang Car Rent

Hi,

We would like to advise to all future customer to book your car for your CNY holiday (February 2015) in Penang NOW! This is to avoid unavailability of your preferred car and eventually spoil your holiday mood. Here in Penang Car Rental - Bayan Lepas KLEZCAR Branch, we always strive to satisfy our customers' needs. Visit here to see What They say about Us-Penang Car Rental.

We have Alza, Viva, Myvi, Exora, Saga. Book yours now!
Visit here to book the car of your choice.
019-7325454
1-300-88-4040

CNY in Penang, car rental, penang car rental, Penang airport, kereta sewa murah, alza, viva, myvi in penang

Sg Ara, Bayan Lepas Penang.
019-7325454

Friday, 9 January 2015

Penang Tourism Events Calendar 2015

Kalendar event untuk 2015 dah keluar..boleh usya tengok event mana yang best-best sepanjang tahun 2015 ni.. boleh mai datang Penang..perlukan kereta sewa di sini Pulau Pinang, habaq mai kat kami..kami aturkan..nak turun airport ka, Stesen Bas Sg Nibong ka, Weld Quay Jetty Ferry ka..semua bolehh..

Ingat nombor ni k..
019-7325454 atau talian Hotline 1-300-88-4040

Penang 2015 event kereta sewa penang car rental penang


Penang 2015 event kereta sewa penang car rental penang Penang 2015 event kereta sewa penang car rental penang


Bayan Lepas Penang.
019-7325454