Sunday, 28 December 2014

Kereta Sewa di Penang - KLEZCAR Sungai Ara

Kami  Penang Car Rental / Kereta Sewa Penang - KLEZCAR Sg. Ara ingin mewar-warkan yang kami sedia memberikan servis yang terbaik untuk anda..

Sila hubungi nombor tertera untuk sebarang persoalan, tempahan dan maklumat mengenai servis kami.



Car rental in penang
Jika ternampak banner ini, jangan malu jangan segan untuk call kami :)

Sg Ara, Bayan Lepas Penang.
019-7325454
"Kereta mana pun untuk hampa"
"Your easy car in Penang"
019-7325454

Saturday, 20 December 2014

Thanks to Customers - December 2014 (1)

Kami ingin mengucapkan terima kasih kepada semua customer Penang Car Rental / Kereta Sewa Penang - KLEZCAR Sg. Ara..kami sedia memberikan servis yang terbaik untuk anda..

Berikut adalah rangkuman 1st half December 2014 yang sempat diingat dan dicatat di minda.. En Riyad dan isteri menyewa Myvi..datang Penang sebab bercuti..En Amirul sewa Alza untuk kenduri bersama keluarga di Perak..


Mr Safir Rakyat Germany bercuti ke Cameron Highland..Orang Germany lesen memandu diorang takde tempoh sah mati tau..best3.. En Satari, pegawai vektor KKM sewa Myvi kami atas urusan kerja ke KL..seronok dengar cerita beliau pasal kucing..rupanya hobi bela kucing..


Cik Ziana sekeluarga dari Sarawak menyewa Alza kami dua kali selepas transit di Penang dan selepas pulang dari Langkawi.. Cik Syuhada yang sewa myvi 2 hari..


En Rahmad sewa viva 3 hari..En Rahmad ni customer yang kebetulan contact kami ketika kami pun berada di airport..katanya telah ditipu oleh Car Rental lain..dah bayar booking RM50 tapi tak muncul di airport..lalu on the spot terus ambil Viva kami..bercuti di Penang..nice to meet you..


 En Ian sekeluarga dari Sabah bercuti di sini sewa Myvi 3 hari..Tuan Muzir sewa juga sewa Myvi sehari atas urusan kerja..very carismatic person..Manager nih..


 En Fadilah juga last minit call sewa Alza 2 hari..Kami hantar ke tempat penginapannya..di An-Nur Ancasa Homestay..

Alza for rent
An Nur Ancasa Homestay


En Satia, supervisor syarikat pembersihan sewa Viva 1 hari nak bawa kenalan dari Indonesia datang ke hospital di Penang..En Khairul sekeluarga, pegawai polis datang bercuti ke Batu Ferringhi..Cik Syuhada sewa Viva,katanya nak sambut birthday rakan baiknya..happy birthday lah kat kawan cik tu yer...

Cik Isma sekeluarga dari Penang tapi bercuti di Genting Highland sewa Alza kami 4 hari..Miss Monica warga Germany, sewa Hyundai i10 ke Cameron sehari bercuti bersama-sama kawan..comel kan Hyundai i10 ni..pinky lagii..sesuai untuk gugurls...kalau korang nak sewa Hyundai i10, bole bagitau awal..stok terhad hehe..
kereta sewa airport Penang
Hyundai i10 can rental Penang
En Luqman sewa Myvi sehari ke seberang ada urusan kerja di UiTM Permatang Pauh.. En Saiful, seorang Chef di hotel ternama tempatan sewa Viva kerana nak entertain rakan datang Penang..nanti ada makan-makan kat hotel boleh jemput kami yaa..

Alhamdulillah semua customer selamat memandu pergi dan pulang kereta sewa penang kami..kami di KLEZCAR Sg Ara selalu mendoakan keselamatan dan kesejahteraan tuan-puan..Nantikan beberapa screenshot feedback dari customer2 kami di next posting..
Babaii...


Sg Ara, Bayan Lepas Penang.
019-7325454


Tuesday, 9 December 2014

Poster dan Wallpaper

kereta sewa pulau pinang, kereta sewa penang, penang airport
Senarai harga kereta sewa kami di Penang


NOTA:
Untuk membuat sebagai wallpaper, sila right click>save image di PC anda.

Sg Ara, Bayan Lepas Penang.
019-7325454