Monday, 24 November 2014

Pesta Pulau Pinang 2014

Pesta Penang Kembali Lagi


Pesta Penang, event saban tahun Penang kembali lagi tahun ni. Terletak di Tapak Pesta Sg Nibong, sebelah stesen bas Sg Nibong, pelbagai acara menarik menanti pengunjung. Mai kaih mai kita ke Pesta Penang. 

Pesta pulau pinang, kereta sewa penang

Jika perlukan kereta sewa (pandu sendiri) jangan malu jangan segan untuk hubungi kami 019-732 54 54 ye..Kami juga buat penghantaran kereta di Airport secara PERCUMA!

Kereta sewa airport penang, PEN airport, pesta penang


Kereta sewa airport penang, PEN airport, pesta penang



Sg Ara, Bayan Lepas Penang.
019-7325454

Saturday, 22 November 2014

Thank You to Our Customers!

Salam,


Kami ingin mengucapkan berbanyak terima kasih kepada En Amir yang menyewa Viva kami, beliau nak pulang ke kampungnya melawat keluarga. Beliau bekerja di sebelah Malaysia Timur. Nice to meet you bro!

Tak lupa juga kepada Mr Haroon, exchange student dari Pakistan, seronok bersembang tentang percutiannya/travel ke seluruh semenanjung, ke Langkawi, ke Perhentian, ke KL. Suka berjalan orangnya..kita yang duduk di sini pun tak berjalan merata lagi. Ada masa kita jumpa lagi. Banyak cakap orangnya..

Kepada Cik Alya, businesswoman berjaya dari Langkawi, agak sibuk menguruskan bisnesnya di sana-sini. Tak sempat sembang panjang, TQ!

Dan juga kepada Abang Polis yang excited nak bawa keluarganya ke program 'Family Day' syarikatnya..penuh satu Alza..huhu..


Tak lupa kepada lain-lain penyewa kami..nice to meet you all..


Kepada pembaca yang ingin menyewa kereta di Pulau Pinang, boleh lah hubungi kami di talian 019-732 54 54 ya..luv ya..


Sg Ara, Bayan Lepas Penang.
019-7325454

Monday, 17 November 2014

Cuti sekolah akhir tahun

Cuti sekolah akhir tahun menjelma lagi. Bagi kanak-kanak inilah masa yang ditunggu-tunggu. Samada nak balik kampung jumpa tok/tokwan, nak melancong, bersunat, bercuti di Pulau Pinang, mandi manda di Batu Ferringhi. Cuti Sekolah: 22.11.2014 - 04.01.2015 Untuk sebarang tempahan kereta sewa, anda di alu2kan untuk menempah awal yer..

Sg Ara, Bayan Lepas Penang.
019-7325454